Özel Günlere Özel İndirimler

Toplumsal yaşamda özel günlerin ayrı bir yeri bulunmaktadır. Bu özel günler markaların tüketiciler ile duygusal ve bilişsel bağ kurmalarını sağlamaktadır. Özel günler, tüm dünyada tüketici davranışlarını etkileyen önemli bir faktördür. Bu özel günlerin bazıları, yılın belirli dönemlerinde kutlanırken, bazıları ise kişisel yaşam olaylarına bağlı olarak farklı tarihlerde kutlanır. Özel günler, tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veren birçok ürün ve hizmet için pazarlama fırsatı sunar.

Özel günler, tüketicilerin satın alma davranışlarını önemli ölçüde etkiler. Tüketiciler, özel günlerde hediye alma, kutlama yapma ve keyifli zaman geçirme gibi nedenlerle daha fazla harcama yaparlar. Bu nedenle, özel günler, perakendeciler ve üreticiler için büyük bir pazarlama fırsatıdır.

Pandora Ajans olarak, e-ticaret platformlarına özel günler için özel kampanyalar sunarak tüketicileri satın almaya teşvik etmekteyiz. Özel günler için özel ürünlerin satışına da önem vererek, tüketicilerin internet üzerinden istedikleri ürünleri kolayca satın alabilmelerini sağlamaktayız. Ayrıca, özel günlerde alışveriş yapan tüketicilerinin tercihlerini de analiz ederek, e-ticaret platformlarının gelecekteki satış stratejilerini belirlemelerine yardımcı olmaktayız.

Bu anlamda e-ticaret platformunu yönettiğimiz kahveseverlerin vazgeçilmez lezzeti ARABICA’ya Kuzey Yarım Küre’de İlkbahar başlangıcının habercisi olan 21 Mart Ekinoksu’na özel, dünya kahvelerinde sepette yüzde 21 indirim kampanyası başlattık. Baharla birlikte özellikle açık alanlarda vakit geçirmek isteyen, kahvesini evinde yapıp termosuna koyup kendini dışarı atan ya da balkonda güneşle birlikte kahve keyfinin tadını çıkartmak isteyenler için kahve keyfini evlerine taşıdık.

Yorum yaz.